Hvad er "Pillow Talk"?

 

Pillow talking også kaldt (pudesnak) er den afslappede og intime samtale mellem to elskede/partner i sengen.

Pillow talk kan være terapeutisk, fordi det giver den enkelte person mulighed for at dele sine følelser åbent med én, som han/hun har tillid til.

Det hjælper par til at sænke deres vagter og vise sårbarhed, hvilket forbedrer kommunikationen og forbindelsen mellem dem.

Pillow talk indebærer ikke nødvendigvis at diskutere seksuelle emner - samtalen kan handle om selve forholdet, individuelle frygt, særlige øjeblikke, anerkendelse af den elskede eller bare legende humor.

En række undersøgelser af pillow talk har drejet sig om det hormon, der kaldes Oxytocin. Hormonet Oxytocin spiller en rolle i forbindelse med sociale bånd, reproduktion, fødsel og tiden efter fødslen.

Vidste du, at pillow talk bruges af spioner til at få oplysninger?

Christine Margaret var en engelsk showgirl, der blev seksuelt involveret med en gift minister, John Profumo, samt med en sovjetisk flådeattaché, Yevgeny Ivanov. En skudepisode med en tredje elsker fik pressen til at undersøge hende og afsløre, at hendes affærer kunne have været en trussel mod den nationale sikkerhed.

Det siges, at hun brugte Pillow Talk til at få oplysninger fra John Profumo.

    to personer ligger i sengen og fører en samtale, med hvid sengetøj og dyne dækket til brystet - begge virker interesseret i samtalen. De har begge to hvid nattøj på
    Tilbage til blog

    Indsend en kommentar

    Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.